Update laboratorium aangetroffen in Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Aan de Joppelaan in Schiedam hebben de hulpdiensten opgeschaald naar GRIP 1, dit vanwege een amfetaminelaboratorium. De brandweer reed in het begin voor een brand in een schuur, dit bleek niet het geval zijn te zijn. De brandweer trof ter plaatse in de schuur een laboratorium aan. Toen de politie aankwam vluchtte er uit het schuurtje twee verdachten, de politie kreeg hulp van een politiehelikopter om de verdachten te zoeken. Het schuurtje bestond uit meerdere ruimtes.

- Advertisement -

De brandweer en de politie trof in een van deze ruimtes 10 vaten met een onbekende inhoud aan. Omdat het onbekend was wat er in de vaten zat werd er opgeschaald naar GRIP 1. De politie heeft een lange tijd de s’Gravelandseweg afgesloten. Volgens de politie is er geen gevaar voor de volksgezondheid.

Het Landelijk Forensisch Opsporingsteam van de politie is erbij gehaald om het laboratoruim te ontmantelen. De 23-jarige eigenaar is uiteindelijk aangehouden. De politie heeft de omgeving groots afgesloten , ook zijn er diverse wegen afgezet in Schiedam. Wat er precies in de vatten zat is nog onduidelijk.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....