Update laboratorium aangetroffen in Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

SCHIEDAM – Aan de Joppelaan in Schiedam hebben de hulpdiensten opgeschaald naar GRIP 1, dit vanwege een amfetaminelaboratorium. De brandweer reed in het begin voor een brand in een schuur, dit bleek niet het geval zijn te zijn. De brandweer trof ter plaatse in de schuur een laboratorium aan. Toen de politie aankwam vluchtte er uit het schuurtje twee verdachten, de politie kreeg hulp van een politiehelikopter om de verdachten te zoeken. Het schuurtje bestond uit meerdere ruimtes.

De brandweer en de politie trof in een van deze ruimtes 10 vaten met een onbekende inhoud aan. Omdat het onbekend was wat er in de vaten zat werd er opgeschaald naar GRIP 1. De politie heeft een lange tijd de s’Gravelandseweg afgesloten. Volgens de politie is er geen gevaar voor de volksgezondheid.

Het Landelijk Forensisch Opsporingsteam van de politie is erbij gehaald om het laboratoruim te ontmantelen. De 23-jarige eigenaar is uiteindelijk aangehouden. De politie heeft de omgeving groots afgesloten , ook zijn er diverse wegen afgezet in Schiedam. Wat er precies in de vatten zat is nog onduidelijk.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd