Opendag Nieuwe Kazerne Dordrecht

Date:

Deel bericht:

DORDRECHT – De brandweer van Dordrecht heeft afgelopen zaterdag een groot uitgepakte opendag gehouden op de nieuwe kazerne aan het leerpark in Dordrecht. Vele voertuigen van verschillende hulpdiensten waren uitgebreid te bekijken. De gigantische nieuwe kazerne van de brandweer Dordrecht was zowel van binnen als van buiten te bekijken. Elk uur kon het publiek een andere demonstratie bekijken. Ook kon er een ritje gemaakt worden in een echte brandweerauto en kon men spuiten met een waterkanon.
De kazerne met de grote uitrukhal en eigen garage is sinds dit jaar operationeel, de brandweer zou in mei de kazerne officieel openen met een grote opendag, deze werd uitgesteld tot 8 oktober. Wat ondanks het slechte weer een zeer drukke maar ook mooie dag is geworden.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd