dinsdag, januari 26, 2021

Opendag Nieuwe Kazerne Dordrecht

DORDRECHT – De brandweer van Dordrecht heeft afgelopen zaterdag een groot uitgepakte opendag gehouden op de nieuwe kazerne aan het leerpark in Dordrecht. Vele voertuigen van verschillende hulpdiensten waren uitgebreid te bekijken. De gigantische nieuwe kazerne van de brandweer Dordrecht was zowel van binnen als van buiten te bekijken. Elk uur kon het publiek een andere demonstratie bekijken. Ook kon er een ritje gemaakt worden in een echte brandweerauto en kon men spuiten met een waterkanon.
De kazerne met de grote uitrukhal en eigen garage is sinds dit jaar operationeel, de brandweer zou in mei de kazerne officieel openen met een grote opendag, deze werd uitgesteld tot 8 oktober. Wat ondanks het slechte weer een zeer drukke maar ook mooie dag is geworden.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

 

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg