Meisje lichtgewond bij val

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Maandagavond rond tien voor zes komt er bij de politie een melding binnen van een mogelijke aanrijding met letsel op de gevaarlijke kruising van de Burgemeester van Haarenlaan met de Parkweg. De melding was dat er een meisje door een tram was aangereden en onder de tram zou liggen, maar dit was echter niet het geval. Vlak nabij het ongeval reedt ambulance, deze was onderweg naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Deze ambulance is gestopt en was alvast begonnen met het nakijken van het meisje, dat inmiddels al was opgevangen in een politie busje. Toen even later een andere ambulance ter plaatse kwam heeft deze het werk overgenomen, waarop de eerste ambulance weer retour kon naar het ziekenhuis.

Ook een motorambulance kwam ter plaatse. De verpleegkundige hiervan had zijn motor voor de stilstaande tram neergezet. De motor stond niet echt stabiel op de trambaan en viel om. Samen met een agent is de motor weer overeind gezet.

Het meisje is later ter controle meegenomen naar het ziekenhuis, zei raakte lichtgewond. Hoe het meisje precies gewond is geraakt en of er daadwerkelijk een tram bij het ongeval betrokken is geweest is niet bekend. Wel kwam later de ongevallendienst van de RET langs. Het tramverkeer heeft even stilgelegen.

Ook ontstond er een kleine file op de Burgemeester van Haarenlaan. Een politieagent heeft het verkeer verder omgeleid en geregeld.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd