Verdachte gearresteerd voor moord Jennefer

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Update : Het lichaam van het meisje wat vannacht gevonden werd is Jennefer die vermist werd, dit bevestigd de politie. Het meisje werd gevonden bij de ex van haar zus. Hoe het Jennefer om het leven is gekomen wil de politie nog niet zeggen.

- Advertisement -

De politie van Rotterdam-Rijnmond is mogelijk een verdachte op het spoor gekomen door het aftappen van telefoongesprekken. De verdachte is mogelijk schuldig aan de dood van de 10-jarige Jennefer.

De man die verdacht word woont in het huis waar Jennefer na ruzie is vertrokken. Doordat de politie zijn telefoongesprekken heeft afgeluisterd is de man alsnog opgepakt. De politie vond bij het doorzoeken van de woning van de man het lichaam van een jong meisje.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd