Explosief blijkt loos alarm Delfshaven

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Op de Bartel Wiltonkade in de Rotterdamse wijk Schiemond werd dinsdagmiddag een verdacht voorwerp aangetroffen. en bedrijf dat daar bezig was met graafwerkzaamheden trof een mogelijke explosief aan, omdat het voorwerp verdacht veel op een granaat leek hebben de werknemers direct de politie hebben gebeld.

- Advertisement -

Toen de politie ter plaatse kwam is direct een groot gebied van ongeveer 100 meter afgezet. Na onderzoek van het EOD (Explosieve opruimingsdienst) bleek het niet om een explosief te gaan, de politie vermoedde eerst dat het een granaat was. Om welk voorwerp het wel gaat is tot op heden onbekend.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd