woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Explosief blijkt loos alarm Delfshaven

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de Bartel Wiltonkade in de Rotterdamse wijk Schiemond werd dinsdagmiddag een verdacht voorwerp aangetroffen. en bedrijf dat daar bezig was met graafwerkzaamheden trof een mogelijke explosief aan, omdat het voorwerp verdacht veel op een granaat leek hebben de werknemers direct de politie hebben gebeld.

Toen de politie ter plaatse kwam is direct een groot gebied van ongeveer 100 meter afgezet. Na onderzoek van het EOD (Explosieve opruimingsdienst) bleek het niet om een explosief te gaan, de politie vermoedde eerst dat het een granaat was. Om welk voorwerp het wel gaat is tot op heden onbekend.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -