Grote brand op voormalig marineschip Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

HELLEVOETSLUIS – Update de grote brand die ontstaan was in de machinekamer van het schip “zeefakkel” is sinds half elf brandmeester, de brandweer blijft nog wel bezig met het nablussen van de brand.

- Advertisement -

De brand was lastig te bestrijden en vele brandweerwagens zijn nodig geweest om de brandmeester te zijn.

Aan de Koopvaardijhaven in Hellevoetsluis is er brand uitgebroken in een voormalig marineschip, het schip “zeefakkel” werd vroeger gebruikt als opleidingsschip en is 45 meter lang. De hulpdiensten rukte vanmorgen vroeg uit voor een brand in een schip, al snel schaalde de brandweer op vanwege de hevige rookontwikkeling die er vrij kwam.

Volgens de brandweer is er niemand meer aanboord. De brandweer van Hoogvliet is opgeroepen met een speciaal blussysteem omdat de brand lastig te bestrijden is, ook is er opgeschaald naar Zeer Grote Brand. De brandweer is momenteel bezig om metingen uit te voeren. De brandweer heeft 2 bluspelotons aanrijdend uit Brielle en Dordrecht, meerdere RPA boten zijn aanvarend.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd