Poeder gevonden in brievenbus Muiderslotstraat Schiedam

Date:

Deel bericht:

SCHIEDAM – Aan de Muiderslotstraat in Schiedam is vanmorgen een vreemd poeder in een brievenbus aangetroffen. De politie is samen met de andere hulpdiensten direct ter plaatse gegaan. De omgeving rondom de flat is voor een enige tijd afgesloten geweest. De politie heeft het Forensisch onderzoeksteam laten komen om het poeder samen met de DCMR te onderzoeken. Tijdens het onderzoek staat er contant een ambulance paraat.

- Advertisement -

Na onderzoek heeft het Forensisch onderzoeksteam van de politie het poeder meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat het poeder wat is aangetroffen afkomstig was van een poederblusser. De poederblusser is vermoedelijk in de brievenbus leeg gespoten.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd