dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Poeder gevonden in brievenbus Muiderslotstraat Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM – Aan de Muiderslotstraat in Schiedam is vanmorgen een vreemd poeder in een brievenbus aangetroffen. De politie is samen met de andere hulpdiensten direct ter plaatse gegaan. De omgeving rondom de flat is voor een enige tijd afgesloten geweest. De politie heeft het Forensisch onderzoeksteam laten komen om het poeder samen met de DCMR te onderzoeken. Tijdens het onderzoek staat er contant een ambulance paraat.

Na onderzoek heeft het Forensisch onderzoeksteam van de politie het poeder meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat het poeder wat is aangetroffen afkomstig was van een poederblusser. De poederblusser is vermoedelijk in de brievenbus leeg gespoten.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -