Reanimatie in supermarkt

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – In de vroege ochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie in de supermakt Lidl aan de Lengweg. De hulpdiensten rukte met spoed uit om het slachtoffer te reanimeren

- Advertisement -

De ambulance was samen met de politie als eerste ter plaatse,  toen zij aankwamen bleek het niet om een reanimatie te gaan. De brandweer kreeg dit via de portofoon te horen en reed zonder spoed verder om enige assistentie te verlenen.

De tweede ambulance kwam wel met spoed door, het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel. Vermoedelijk was het slachtoffer onwel geworden. De tweede ambulance kon alweer snel door naar een vervolg melding. De brandweer kon ook alweer snel inzetbaar.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd