woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto beland in sloot na ongeval Koningslaan Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Zondagmiddag even na 5 uur werd er een melding gemaakt van een aanrijding. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een voertuig in het water beland te zijn. Het ongeval ontstond op de kruising van de Koningslaan met de Hendrick staetsweg in Rotterdam-Alexander.

De man die in het voertuig zat die in het water was beland, is nagekeken door de ambulance verpleegkundige. Na droge kleren aangetrokken te hebben, mocht deze man de ambulance verlaten. De persoon uit de andere auto is er met de schrik vanaf gekomen. De auto is later door de takelwagen uit het water gehaald.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -