Auto beland in sloot na ongeval Koningslaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Zondagmiddag even na 5 uur werd er een melding gemaakt van een aanrijding. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een voertuig in het water beland te zijn. Het ongeval ontstond op de kruising van de Koningslaan met de Hendrick staetsweg in Rotterdam-Alexander.

De man die in het voertuig zat die in het water was beland, is nagekeken door de ambulance verpleegkundige. Na droge kleren aangetrokken te hebben, mocht deze man de ambulance verlaten. De persoon uit de andere auto is er met de schrik vanaf gekomen. De auto is later door de takelwagen uit het water gehaald.

- Advertisement -

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd