dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Frontale aanrijding tussen 2 personenauto’s

- advertentie -

HOOGVLIET – Aan de Groene Kruisweg heeft vanavond een ernstig ongeval plaatsgevonden, hierbij was een auto op het verkeerde weghelft terecht gekomen en op een tegenligger gebotst. Eén inzittende had geklaagd over nekklachten en bleef in de auto zitten, hiervoor is er met spoed een ambulance ter plaatse gekomen.

Het vrouwelijke slachtoffer werd ter plaatse zorgvuldig na gekeken door het ambulancepersoneel, omdat zij klaagde over nek en rugklachten werd hier voorzichtig mee omgegaan. Uiteindelijk is zij op een wervelbrancard gelegd en verder nagekeken in de ambulance.

Hierna is zij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Terwijl het verkeersongevallen analyse team van de politie ter plaatse kwam om het ongeval te onderzoeken klaagde nog twee inzittende van een van de auto’s ook over nekklachten. Uit voorzorg werden deze twee personen vast gehouden bij hun nek en mochten zij niet bewegen in verband mogelijk verder nek/rugletsel.

Een tweede ambulance werd dan ook opgeroepen om de slachtoffers te controleren. Toen deze ter plaatse was er snel duidelijk dat bij een persoon het letsel mee viel, deze kon op advies van het ambulancepersoneel zijn weg vervolgen.

Echter moest het tweede slachtoffer verder na gekeken worden , ook zij is op een wervelbrancard gelegd en vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaats vinden is onbekend, de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -