Grote inzet bij kinderreanimatie Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Vanmorgen omstreeks half 12 werd er een kinderreanimatie gemeld aan de Nieuwstraat in Spijkenisse, omdat elke seconde hierbij telt werden ook de traumahelikopter en de brandweer opgeroepen.
Binnen enkele minuten stond de straat vol met de hulpdiensten die het slachtoffertje probeerde te reanimeren. Ook het trauma-personeel heeft hierbij geholpen. Ondanks de snelle en grote inzet van de hulpdiensten heeft het slachtoffertje het niet gered.

- Advertisement -

Na de reanimatie kreeg het trauma-personeel opnieuw een melding van een reanimatie aan de Mauritsstraat in Rotterdam. Deze zijn vanaf Spijkenisse direct door gegaan naar de reanimatie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd