Fietser komt onder vrachtwagen terecht Slinge

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Vrijdagavond iets voor zevenen vond er een aanrijding plaats op de Slinge ten hoogte de Krabbendijkestraat. Een fietser was geschept door een vrachtwagen.  Omdat de aanrijding ernstig leek werd de traumahelikopter ingezet. De brandweer was ook onderweg omdat de fietser onder de vrachtwagen zou liggen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, al snel bleek duidelijk dat de fiester niet bekneld was. De brandweer kon daarom ook weer snel inzetbaar.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken. De traumahelikopter bleek bij nader inzien niet nodig en werd dan ook gecanceld. Het slachtoffer is met voetletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd