Brand in flat door wasdroger Schiedam

Date:

Share post:

SCHIEDAM – Bij een brand in Schiedam zijn vanmiddag even voor 18.00 uur een aantal woningen in een portiek ontruimd. Een gedeelte van de  bewoners van het portiekflat aan de Valeriusstraat, werden op straat opgevangen. Een ander gedeelte, waaronder 2 jonge kinderen, werden tijdelijk in de brandweerwagen opgevangen. De brand woede in een woning op de vierde etage.

- Advertisement -

Een wasdroger had vlamgevat. De brandweer die met twee blusvoertuigen en een redvoertuig ter plaatse kwam had de brand snel onder controle. De woning heeft enige rookschade opgelopen. Bewoners konden, nadat de portiek was geventileerd weer terug naar hun woningen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd