vrijdag, februari 26, 2021

Badkuip onder schuur verdachte Farida-zaak aangetroffen

SPIJKENISSE – Update : 20:51

De politie is samen met Ecoloss aan het opruimen, mogelijk is het lichaam van Farida gevonden het Openbaar Ministerie (OM) wilt hier niks over kwijt. Eerder vandaag werd er een badkuip onder de grond gevonden na een anonieme tip. Ook is er een mogelijke koelkast gevonden. Meer informatie volgt

Het onderzoek naar de vermiste Farida Zargar  is vandaag heropend, de politie is druk opzoek naar bewijzen in woning aan de Venusstraat in Spijkenisse. De politie arresteerde eind october een 34-jarige man uit Spijkenisse i.v.b. betrokkenheid bij de verdwijning van Farida die al sinds 5 augustus 2010 vermist word. De politie had een inval gedaan in zijn woning, het Nederlands Forensisch instituut deed onderzoek in de woning en trof een tas en de paspoort van Farida Zargar aan.

De politie kreeg een anonieme tip binnen dat er iets onder de schuur van de verdachte zou bevinden. Zowel de woning als de tuin word grondig onderzocht. De recherche vond vandaag een badkuip onder de schuur aan, het Openbaar Ministerie (OM) wilt niet zeggen of dit iets met de vermissing te maken heeft. Het rechercheteam en het Openbaar Ministerie (OM) vermoedt dat Farida het slachtoffer is geworden van ontvoering of van een gewelddadige beroving. De politie gaat er vanuit dat Farida dit niet overleefd heeft.

Farida Zargar wordt vermist sinds 5 augustus 2010. De 22-jarige vrouw vertrok op de fiets van haar werk naar haar huis in Spijkenisse, maar ze is daar nooit aangekomen.

Eerder werd al een zoektocht gehouden naar Farida Zarger in het Mallebos in Spijkenisse : http://www.vrr112.nl/?p=2070

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Bestuurder van bromfiets zwaargewond na aanrijding met auto Hopperweg Hellevoetsluis

0
Hellevoetsluis - De opzittende van een scooter is donderdagavond omstreeks 20.45 uur zwaargewond geraakt bij...

Dode in auto Flakkeesestraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een auto aan de Flakkeesestraat in Rotterdam is donderdagavond een dode man...

Politievoertuig schept gehandicaptenvoertuig Laan op Zuid Rotterdam

0
Rotterdam - De bestuurder van een gehandicaptenvoertuig is donderdagmiddag gewond geraakt nadat deze werd aangereden...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg