Verdachte wijst plek aan zoektocht Farida Mallebos in Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

UPDATE:  Momenteel word de zoekactie gestaakt vanwege licht gebrek, de politie zal morgen samen met de NFI verder zoeken. Mogelijk zijn er bewijstukken gevonden, ook zou er iets onder de grond liggen. De politie zal dit morgen verder onderzoeken. De politie en het Mobiele Eenheid (ME) zal de het gebied vanavond en vannacht bewaken.

UPDATE: Inmiddels is er een man naar het bos gebracht die enkele minuten heeft rondgelopen en de recherche aanwijzingen heeft gegeven. De man werd in een geblindeerde politiewagen weggevoerd om na ongeveer tien minuten terug te keren, waarschijnlijk om nog meer aanwijzingen te geven.

- Advertisement -

Het blijkt te gaan om Patrick S., een hoofdverdachte in de zaak. De verdachte is twee keer op de plek geweest om aanwijzingen te geven, daarna is deze met een geblindeerde auto opgehaald en weggebracht. Op dit moment is Ecoloss bezig , het schijnt om een smal paadje te gaan in het bos.

Gisteren werd er al gezocht en gegraven in een verdachte van de Farida-zaak, maar nu zijn er concrete aanwijzingen gevonden, wat heeft geresulteerd in een zoektocht in het Mallebos, bij Spijkenisse.

Bij een eerdere zoektocht aan de Mallebos werden daar al eigendommen van Farida gevonden, waaronder haar fiets en sleutels.

Het onderzoek naar de verdwijning van de vrouw werd nieuw leven ingeblazen na de arrestatie vorige maand van een 34-jarige man uit Spijkenisse. Dat gebeurde nadat de politie de tas van Farida had gevonden in een woning in Spijkenisse waar de man verbleef. De man zit in voorlopige hechtenis op verdenking van ontvoering de dood tot gevolg hebbend.

Heeft u aanwijzigingen of tips? Neemt u dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....