Zoektocht Mallebos naar Farida hervat

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Vandaag is de zoektocht naar Farida Zargar hervat, de politie zocht gisteren ook al in het Mallebos en eer gisteren in de schuur van de verdachte aan de Vennusstraat. De 34-jarige verdachte heeft gisteren een plek aangewezen in het bos, volgens de justitie lijkt het er inderdaad op dat daar ‘iets’ ligt begraven.  Afgelopen woensdag werd in de schuur van de woning van de verdachte een voorwerp gevonden, dat mogelijk iets met de verdwijning te maken heeft. Wat dat voorwerp is wil justitie niet zeggen.

- Advertisement -

Het NFI zal vandaag verder zoeken naar het lichaam van Farida of enige bewijsmaterialen. Ook word de grond gezeefd en word er gebruikt gemaakt van een bodemecho, dit is een apparaat waar echo foto’s van de grond kan worden gemaakt.

Farida Zargar verdween 5 augustus vorig jaar toen ze van haar werk naar huis fietste. Daar is ze nooit aangekomen.

Heeft u tips of bruikbare informatie ?  Neem dan contact op met de politie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd