Stoffelijk overschot Mallebos geidentificeerd als Farida

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Het stoffelijk overschot wat vrijdag gevonden is in het Mallebos blijkt inderdaad de vermiste Farida Zargar te zijn. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) zaterdag bekendgemaakt. Zargar is geïdentificeerd aan de hand van gebitsgegevens.

- Advertisement -

De vrouw verliet op de fiets haar werk op 5 augustus 2010, maar is nooit thuis aangekomen. De eerdere zoektochten naar Farida in het Mallebos leverde haar fiets en haar sleutels op.  De politie is half oktober binnengevallen in een woning aan de Vennustraat voor een bedreiging met een vuurwapen.

In die woning vond de politie een tas en een paspoort aan van de vermiste vrouw. De politie zette de zaak direct weer voort. Naar aanleiding van de doorzoeking werden twee mannen aangehouden, onder wie de 34-jarige Spijkenisser.

In zijn kamer lag de tas van Farida. Eind oktober werd de man opnieuw aangehouden, deze keer op verdenking van ontvoering met de dood als gevolg.

De politie heeft afgelopen woensdag de woning aan de Vennustraat onderzocht na een tip dat daar iets onder de schuur zou liggen. De politie trof daar een badkuip aan en een ander `voorwerp´. Dit bleek een voet te zijn, die ontbrak aan het stoffelijk overschot wat gisteren is gevonden.

Hoe Farida Zargar is omgebracht, is nog niet duidelijk. Bij het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag wordt nog sectie verricht op het lichaam.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd