Stoffelijk overschot Mallebos geidentificeerd als Farida

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Het stoffelijk overschot wat vrijdag gevonden is in het Mallebos blijkt inderdaad de vermiste Farida Zargar te zijn. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) zaterdag bekendgemaakt. Zargar is geïdentificeerd aan de hand van gebitsgegevens.

- Advertisement -

De vrouw verliet op de fiets haar werk op 5 augustus 2010, maar is nooit thuis aangekomen. De eerdere zoektochten naar Farida in het Mallebos leverde haar fiets en haar sleutels op.  De politie is half oktober binnengevallen in een woning aan de Vennustraat voor een bedreiging met een vuurwapen.

In die woning vond de politie een tas en een paspoort aan van de vermiste vrouw. De politie zette de zaak direct weer voort. Naar aanleiding van de doorzoeking werden twee mannen aangehouden, onder wie de 34-jarige Spijkenisser.

In zijn kamer lag de tas van Farida. Eind oktober werd de man opnieuw aangehouden, deze keer op verdenking van ontvoering met de dood als gevolg.

De politie heeft afgelopen woensdag de woning aan de Vennustraat onderzocht na een tip dat daar iets onder de schuur zou liggen. De politie trof daar een badkuip aan en een ander `voorwerp´. Dit bleek een voet te zijn, die ontbrak aan het stoffelijk overschot wat gisteren is gevonden.

Hoe Farida Zargar is omgebracht, is nog niet duidelijk. Bij het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag wordt nog sectie verricht op het lichaam.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

[TERECHT] VERMIST: Keunah Kim 11-jarig meisje uit Den Haag voor het laatst gezien bij Amsterdam CS

De politie eenheden Amsterdam en Den Haag verzoeken u uit te kijken naar het 11-jarige meisje Keunah Kim....

VERMIST: Sylvana van den Langenberg (13) uit Rozenburg (ZH) met verstandelijke beperking

Sinds donderdag 16 april is de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg vermist. De politie zoekt sindsdien...

[TERECHT] : Sterre Krijnen (14) vanuit Teteringen samen met Chieu Nguyen (16)

Sterre is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van haar verdwijning droeg zij een spijkerbroek, een zwarte kanten blouse, een...

[TERECHT]: Chieu Nguyen (16) vanuit Teteringen samen met Sterre Krijnen (14)

Chieu is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een grijze muts van het merk Obey,...