woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Klein meisje aangereden Kubbeplantsoen Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Aan de Kubbeplantsoen in Hoogvliet werd vanmiddag ten hoogte van de Viskorfstraat een klein meisje aangereden door een auto. Het meisje klaagde over pijn, een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffertje na te kijken. Eenmaal ter plaatse is het slachtoffertje direct de ambulance in getild vanwege de kou en is hier verder nagekeken.

Gelukkig bleken er geen ernstige verwondingen te zijn, de politie doet onderzoek naar het ongeval. Mogelijk heeft de autobestuurder het meisje over het hoofd gezien toen deze het parkeerterrein verliet.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -