Arrestatieteam houdt derde verdachte aan voor overval

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Een arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond heeft een derde verdachte aangehouden voor een gewapende overval op het theater aan de Schiedamseweg. De 24-jarige verdachte is woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld.

- Advertisement -

De overval gebeurde op 16 mei , drie gewapende mannen kwamen de theater binnen. Kort na de overval arresteerde de politie een verdachte , deze had buit en een vuurwapen bij zich. Het Regionaal Team Overvallen heeft onderzoek naar de zaak gedaan, hieruit bleek dat de eigenaar van de theater mogelijk betrokken was bij de overval.

Op 27 september werd 20-jarige eigenaar door het arrestatieteam in zijn woning aangehouden.

Het onderzoek werd voorgezet en resulteerde afgelopen week in de aanhouding van een derde verdachte. Het onderzoek naar de vierde verdachte wordt onverminderd voortgezet. 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd