Brandweer assisteert ambulancepersoneel Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – De brandweer werd vanmorgen opgeroepen voor een hulpverlening aan het ambulancepersoneel aan de Gipskruid, de patiënt lag op de bovenste etagé zijn toestand was onstabiel.

- Advertisement -

Om deze reden moesten zij met spoed ter plekke gaan. Het ambulancepersoneel was al aanwezig en wou de man naar het ziekenhuis vervoeren tot zijn situatie zo verslechterde dat tillen via de trap geen mogelijkheid meer was.

Voodat de man uit zijn woning gehaald kon worden moest de brandweer de hoogwerker goed opstellen. Ondertussen bereidde de rest zich voor en zette alles klaar. De man is door het brandweerpersoneel met hulp van de hoogwerker uit zijn woning gehaald. Hierna is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd