woensdag, januari 27, 2021

Woningbrand verwoest huis aan de Curtis Poortugaal

POORTUGAAL – In Poortugaal heeft vrijdagavond voor een korte tijd een fikse brand gewoedt, de brand ontstond in een woning aan de Curtis. De brandweer rukte met drie wagens uit en waren snel ter plaatse, de brandweer heeft de deur aan de voor en achterkant in moeten slaan om naar binnen te kunnen komen. De brandweer heeft de brand met meerdere hogedruk stralen bestreden.

De bewoners konden op tijd het pand verlaten, de brand was ontstaan door een omgestoten kaars die terrecht kwam op een bankstel. Deze vatte vlam en sloeg al snel uit naar gehele de woonkamer. De beneden verdieping heeft flinke schade opgelopen, de boven verdiepen heeft veel rookschade.

Nadat de brandweer de brand onder controle had heeft deze na controle gedaan of er mogelijke giftige stoffen waren vrijgekomen. Dit was niet het geval, hierna zijn zij vertrokken.  Nadat de brandweer was vertrokken werd een van de bewoners misselijk, hiervoor is een ambulance met spoed ter plaatse gekomen en werd de bewoner nagekeken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg