maandag, januari 25, 2021

Brandweer door de mist voor een melding van brand

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen werd omstreeks half zes zondagavond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Jacoba van Beierenstraat. Om bij het juiste adres te komen, moestl de brandweer eest door de zeer dichte mist rijden. Voor de brandweer van Schiedam liep dit bijna verkeerd af, een brandweerwagen die met spoed onderweg was kreeg bijna een aanrijding. Gelukkig kon de aanrijding voorkomen worden. Toen de brandweerchauffeurs hun voertuigen veilig door de dichte mist hebben gereden en aankomen op het adres, blijkt er weinig aan de hand te zijn.

Eerst werd er gedacht aan een schoorsteenbrand, maar de schoorsteen was helemaal schoon.   Wat er precies aan de hand was is niet bekend. De brandweer kon na een kort onderzoek in ieder geval weer terug naar de kazerne.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg