Gevaarlijke situatie’s door dichte mist in Regio Rotterdam-Rijnmond

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Ook vandaag is er weer sprake van dichte mist, het zicht kan lokaal afnemen tot 200 meter en zeer lokaal minder dan 50 meter. Omdat de temperaturen vannacht tegen het vriespunt aanliggen kan de mist aanvriezen op wegen. In combinatie met de (zeer) dichte mist kan dit leiden tot gevaarlijke situaties !  . Het verkeer moet dus rekening houden met hardnekkige mist en mogelijke gladde wegen.

- Advertisement -

Ook de hulpdiensten hebben last van de hardnekkige mist, ook zijn er een paar meldingen binnen gekomen van brand. Dit bleek gewoon de mist te zijn. Hou vanavond en vannacht rekening met de mist als u de weg op gaat. Ook morgen zal het weer mistig zijn.

Foto’s :  Dylan Toluisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd