Arrestatie na inval verzorgingstehuis Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Aan het verzorgingstehuis De Rietplaat aan de schakelweg is gister laat in de middag een inval geweest door de politie. De politie kreeg hierbij hulp van de hondenbigrade en gingen met schilden naar binnen, de man hierbij is hierbij aangehouden en afgevoerd.
Dit is de 2e keer dat de man word aangehouden in een korte tijd, afgelopen vrijdag werd de man ook al gearresteerd vanwege mishandeling bij zijn eigen moeder in het verzorgingstehuis. De man (tevens de zoon) gooide zijn moeder door het raam heen, hierbij raakte de moeder gewond aan haar gezicht. De man was in een psychose geraakt en was onder toezicht van de politie, omdat hij een gevaar was voor zichzelf en zijn omgeving. Toen de man opnieuw uit de inrichting ontsnapte is de man opnieuw aangehouden.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd