dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Arrestatie na inval verzorgingstehuis Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Aan het verzorgingstehuis De Rietplaat aan de schakelweg is gister laat in de middag een inval geweest door de politie. De politie kreeg hierbij hulp van de hondenbigrade en gingen met schilden naar binnen, de man hierbij is hierbij aangehouden en afgevoerd.
Dit is de 2e keer dat de man word aangehouden in een korte tijd, afgelopen vrijdag werd de man ook al gearresteerd vanwege mishandeling bij zijn eigen moeder in het verzorgingstehuis. De man (tevens de zoon) gooide zijn moeder door het raam heen, hierbij raakte de moeder gewond aan haar gezicht. De man was in een psychose geraakt en was onder toezicht van de politie, omdat hij een gevaar was voor zichzelf en zijn omgeving. Toen de man opnieuw uit de inrichting ontsnapte is de man opnieuw aangehouden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -