Eenzijdig ongeval tijdens dichte mist Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Vanavond heeft aan de Schenkelweg een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, de bestuurder schatte vermoedelijk de bocht verkeerd in en verloor de macht over zijn stuur en slipte tegen een hekje aan die naast de weg staat.

- Advertisement -

Omdat het voertuig behoorlijk beschadigd was en de bestuurder er nog in zat werd er vanuit gegaan dat het slachtoffer bekneld zat. De brandweer was dan ook opgeroepen om de man eventueel te bevrijden, dit bleek achteraf niet nodig. De man is in de ambulance nagekeken, de man had lichte verwondingen en is over gebracht naar het ziekenhuis.

De auto was total loss , door de klap was de vooras van de auto afgebroken. De auto is weg getakeld door de sleepdienst. Het verkeer heeft enige tijd hinder gehad van het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd