vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Brandweer Hoogvliet opnieuw opgeroepen voor assistentie GGD

- advertentie -

HOOGVLIET – De brandweer van Hoogvliet werd vanmiddag opnieuw opgeroepen om assistentie te verlenen aan ambulancepersoneel. Ditmaal aan de Theo Dobbepad, de patiënt bevond zich op de bovenste etage van het huis en moest naar beneden gehaald worden.

De brandweer zag ter plaatse dat zij de hoogwerker nodig hadden, deze werd dan ook opgeroepen. Omdat de straat zich in een smal paadje bevond was er enige moeite om de hoogwerker goed op te stellen. Achteraf bleek dat zij de draai niet konden halen die nodig was, hierop werd besloten om toch de patiënt via de trap naar beneden te halen. Hiera is deze met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -