Brandweer opgeroepen voor assistentie aan GGD Rietvoornstraat Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vanmiddag werd de vrijwillige brandweer van Hoogvliet opgeroepen om naar de Rietvoorstraat te gaan om met spoed bijstand te verlenen aan het ambulancepersoneel ter plaatse. De betreffende patiënt was te onstabiel om met 2man over een trapje heen te tillen, daarom werd de brandweer gevraagd om assistentie te verlenen bij het tillen. Nadat de patiënt alle medicatie had toe gediend gekregen kon de brandweer de patiënt naar de ambulance tillen.

- Advertisement -

Toen zij over het trappetje heen waren was het werk voor de brandweer gedaan, de patiënt is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd