MMT inzet voor val met scooter Spijkenisse

Date:

Share post:

- Advertisement -

SPIJKENISSE – Vanavond heeft op de Rembrandtstraat in Spijkenisse een ongeval met een scooter plaatsgevonden, de scooterrijder was onderuit gegaan en belandde op de grond. Hierbij raakte hij gewond, omdat de aanrijding met een flinke klap gebeurde werd het mobiel medisch team met de traumahelikopter opgeroepen.

De traumahelikopter landde op de Elementenweg bij een groot veld, vanaf hier zijn zij verder naar het ongeval gebracht door de politie. Toen de MMT-arts eenmaal arriveerde bleek de inzet niet nodig te zijn geweest. Hierop keerde de arts weer terug naar de helikopter en vetrok het team weer naar het vliegveld. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd