dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie houdt operatie ‘Yellow Line’ op Centraal Station

- advertentie -

ROTTERDAM -De politie houdt vandaag een grote oefening op het Centraal Station van Rotterdam. De oefening word bij gewoont door de  NS, RET en Stadstoezicht. Het doel is om criminaliteit en terrorisme te voorkomen.

Tijdens de actie ‘yellow line’ wordt geoefend om afwijkend gedrag te herkennen. Acteurs doen zich voor als reizigers en zullen zich verdacht gedragen. De diensten die aan de oefening meedoen moeten verdachte situaties en gedrag herkennen en actie te ondernemen.

De Spoorwegpolitie bestrijdt criminaliteit en geweld in het openbaar vervoer en draagt bij aan het verhogen van de veiligheid op het spoor en in de treinen.  Mocht u veel politie zien op het station dan is dit vanwege de oefening.


 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -