Politie houdt operatie ‘Yellow Line’ op Centraal Station

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM -De politie houdt vandaag een grote oefening op het Centraal Station van Rotterdam. De oefening word bij gewoont door de  NS, RET en Stadstoezicht. Het doel is om criminaliteit en terrorisme te voorkomen.

- Advertisement -

Tijdens de actie ‘yellow line’ wordt geoefend om afwijkend gedrag te herkennen. Acteurs doen zich voor als reizigers en zullen zich verdacht gedragen. De diensten die aan de oefening meedoen moeten verdachte situaties en gedrag herkennen en actie te ondernemen.

De Spoorwegpolitie bestrijdt criminaliteit en geweld in het openbaar vervoer en draagt bij aan het verhogen van de veiligheid op het spoor en in de treinen.  Mocht u veel politie zien op het station dan is dit vanwege de oefening.


 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd