dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Jongen zwaargewond bij scooterongeluk Rhoon

- advertentie -

RHOON – Een scooterrijder is vanavond op de Facet in Rhoon zwaargewond geraakt, de jongen werd op een kruising geschept door een auto. Bij het ongeval is de traumahelikopter en de brandweer nodig geweest.

De kruising is afgesloten voor verkeer en daar word momenteel technisch onderzoek gehouden. De bestuurder van de auto had niet gedronken volgens de politie. Hoe het ongeval wel heeft onstaan is nog onduidelijk, de jongen is zwaargewond naar het Erasmus MC gebracht. Het preciese letsel is onbekend.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -