Uitslaande brand verwoest woning in Maassluis

Date:

Deel bericht:

MAASSLUIS – De meldkamer van de brandweer kreeg vrijdagochtend een melding van een woningbrand. Aan de Jongkindstraat in Maassluis sloegen de vlammen uit de woning. Toen de politie aankwam zagen zij dat de brand uitslaand blijkt te zijn. Hierop is er gelijk opgeschaald naar middelbrand. Bij de brand is niemand gewond geraakt. De mensen die in de woning waren konden tijdig het pand verlaten.

- Advertisement -

Ondanks dat de brandweer het vuur snel onder controle had is de woning compleet verwoest door de brand. De bewoners zijn elders ondergebracht. De burgemeester van Maassluis kwam persoonlijk kijken aan de Jongkindstraat.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd