Ernstig ongeval tussen speedboot en binnenvaartschip Ridderkerk

Date:

Share post:

- Advertisement -

RIDDERKERK – Vanmiddag zijn bij een aanvaring 2 opvarende van een speedboot zwaar gewond geraakt. Totaal vielen er 3 slachtoffers , de 3e slachtoffer kon ter plaate worden behandeld. De andere 2 zijn behandeld door het mobiel medisch team en zijn met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.  Het ongeval gebeurde op de Nieuwe Maas nabij Ridderkerk. Een speedboot en een binnenvaartschip kwamen om een nog onbekende reden in aanvaring met elkaar.

De speedboot is door de zware beschadiging gezonken, twee opvarende zijn door de brandweer uit de maas gehaald. Hierbij kwamen vele hulpdiensten aan te pas waaronder duikploegen van de brandweer. De politie ondervraagt de opvarende en de schipper van het binnenvaartschip om zo de oorzaak van het ongeval te onderzoeken.

Foto’s : Sonny Lasschuit

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd