“uitslaande” Schoorsteenbrand Hallant Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Aan de Hallant werd vanavond een brand gemeld, de brand zou woeden in de schoorsteen en de vlammen zouden er uit slaan. De brandweer rukte met groot materieel uit en was zeer snel ter plekke. Toen de brandweer de straat in reed leek de situatie heel anders te zijn, er was namelijk geen brand te zien. Voor de zekerheid reed de hoogwerker toch met spoed door.

- Advertisement -

Terwijl de bemanning van de hoogwerker een mooi plekje uitzocht om zich vervolgens op te stellen haalde de brandweer verhaal bij de melders. De melders roken een brandlucht en waren op onderzoek uitgegaan, zij waren bij huizen langs gegaan om te vragen of er toevallig een openhaard aan stond.

Terwijl dit aan de gang was zouden er vlammen uit een schoorsteen slaan, toen hebben zij direct het alarmnummer gebeld. Omdat er geen brand en geen rook te zien was besloot de brandweer om toch maar een onderzoek in te stellen.

De bemanning van de hoogwerker is omhoog gegaan om de des betreffende schoorsteen te controleren. Hier zag men niks aan en is vervolgens weer naar beneden gegaan.

Het een raadsel hoe de melders aan de vlammen kwamen, de brandweer was na het onderzoek vertrokken en teruggekeerd naar de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....