dinsdag, januari 26, 2021

“uitslaande” Schoorsteenbrand Hallant Hoogvliet

HOOGVLIET – Aan de Hallant werd vanavond een brand gemeld, de brand zou woeden in de schoorsteen en de vlammen zouden er uit slaan. De brandweer rukte met groot materieel uit en was zeer snel ter plekke. Toen de brandweer de straat in reed leek de situatie heel anders te zijn, er was namelijk geen brand te zien. Voor de zekerheid reed de hoogwerker toch met spoed door.

Terwijl de bemanning van de hoogwerker een mooi plekje uitzocht om zich vervolgens op te stellen haalde de brandweer verhaal bij de melders. De melders roken een brandlucht en waren op onderzoek uitgegaan, zij waren bij huizen langs gegaan om te vragen of er toevallig een openhaard aan stond.

Terwijl dit aan de gang was zouden er vlammen uit een schoorsteen slaan, toen hebben zij direct het alarmnummer gebeld. Omdat er geen brand en geen rook te zien was besloot de brandweer om toch maar een onderzoek in te stellen.

De bemanning van de hoogwerker is omhoog gegaan om de des betreffende schoorsteen te controleren. Hier zag men niks aan en is vervolgens weer naar beneden gegaan.

Het een raadsel hoe de melders aan de vlammen kwamen, de brandweer was na het onderzoek vertrokken en teruggekeerd naar de kazerne.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg