2 auto’s total loss bij ongeval door laagstaande zon Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Op de Horsweg vond vanmiddag even voor half  3 een ongeval plaats, het ongeval gebeurde in een onoverzichtelijke bocht ter hoogte van de Lengweg. Hierbij waren 2 personenauto’s betrokken, bij het ongeval had een inzittende last van haar nek. Deze is nagekeken door het ambulancepersoneel. De auto’s waren zwaar beschadigd en konden als total los worden verklaart. Deze zijn dan ook opgehaald door de bergingsdienst. De oorzaak is vermoeddelijk de laag staande en het waterig zonnetje.

- Advertisement -

Na het regelen en invullen van papieren konden de wagens worden weggesleept. De politie heeft de weg schoongemaakt. Het verkeer had enige hinder door het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd