zondag, januari 24, 2021

Fikse keukenbrand Zonnebaarsstraat

HOOGVLIET – Vanmorgen even na 11 uur kreeg de brandweer een melding van een brand in een pand aan de Zonnebaarsstraat. Eenmaal aangekomen bleek het te gaan om een keukenbrand die dreigde uit te slaan. De politie die als eerste ter plaatse was heeft de buren voor de zekerheid uit hun huis gehaald. De bewoonster van het pand stond al veilig buiten te wachten op de hulpdiensten.

De brandweer kreeg de sleutel overhandigd van het pand hiermee konden zij naar binnen zonder de deur te forceren. De brand was begonnen in de keuken na een pannetje op het vuur met olie, hierin sloeg de vlam en breidde zich al snel uit.

De brand was na ongeveer 10 minuten onder controle, omdat er nog veel rook in het pand hing heeft de brandweer de rookventilator ingezet. De zwangere bewoonster was alleen thuis, gelukkig heeft zij geen gevaarlijke hoeveelheid rook ingeademd. Wel was ze geschrokken van de brand.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg