Gewonde bij treinongeval Vondelingenweg Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Op de vondelingenweg heeft vanmorgen een treinongeval plaatsgevonden. De goederentrein reed op de Vondelingenweg en ging richting een spoorwegovergang, op dat moment reed een bestelbusje de overgang over. De machinist ging vol op de remmen en besloot om van de trein af te springen. De trein kon net op tijd stoppen voor het bestelbusje, de machinist kwam op de grond terrecht en raakte gewond aan zijn voet.

- Advertisement -

Omdat het erg onzeker was wat er precies gebeurd was werden de hulpdiensten met groot materieel gestuurd, ook werd het mobiel medisch team met de traumahelikopter ingezet. Bij het incident aangekomen bleek alleen de ambulance echt noodzakelijk te zijn, hierop keerde de brandweer en de traumahelikopter terug. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel en zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Prorail zal samen met de politie onderzoeken wat er precies heeft plaatsgevonden en wie de schuldige is.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd