Auto beland ondersteboven tussen viaduct Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Vanmorgen even voor 10 uur sloeg er een auto over de kop op de Baljuwlaan ter hoogte van de Hoeklaan. De auto was vermoedelijk tegen tegen de vangrail aangereden en over de kop geslagen, de auto kwam ondersteboven tussen een viaduct te liggen.

- Advertisement -

De inzittende raakte licht gewond ,  de brandweer is ter plaatse gekomen om te kijken of zij konden helpen met de auto recht te krijgen. De brandweer kon hier niet bij helpen en is terug naar de kazerne gegaan, de bergingsdienst heeft de auto tussen het viaduct vandaan gehaald. De verkeers ongevallen dienst (VOA) stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : Bjorn van Geijn

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd