dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Auto beland ondersteboven tussen viaduct Spijkenisse

- advertentie -

SPIJKENISSE – Vanmorgen even voor 10 uur sloeg er een auto over de kop op de Baljuwlaan ter hoogte van de Hoeklaan. De auto was vermoedelijk tegen tegen de vangrail aangereden en over de kop geslagen, de auto kwam ondersteboven tussen een viaduct te liggen.

De inzittende raakte licht gewond ,  de brandweer is ter plaatse gekomen om te kijken of zij konden helpen met de auto recht te krijgen. De brandweer kon hier niet bij helpen en is terug naar de kazerne gegaan, de bergingsdienst heeft de auto tussen het viaduct vandaan gehaald. De verkeers ongevallen dienst (VOA) stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : Bjorn van Geijn


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -