2 gewonden bij schietpartij tijdens overval Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Op een Belhuis op de Schiedamseweg in Vlaardingen heeft zaterdagavond laat een overval plaatsgevonden. Bij de overval werd de man van buitenlandse afkomst neergeschoten en raakte zwaargewond

- Advertisement -

De klant die op het moment van de overval aanwezig was in de winkel, raakte zodanig gewond dat reanimatie noodzakelijk was. Het slachtoffer is met zeer zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het MMT-personeel is met de ambulance mee meegegaan om onderweg medische assistentie te verlenen. Bij de overval raakte ook een tweede persoon gewond. Deze is door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Over de dader(s) is nog niets bekend. De politie stelt een onderzoek in naar de overval

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd