dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

2 gewonden bij schietpartij tijdens overval Vlaardingen

- advertentie -

VLAARDINGEN – Op een Belhuis op de Schiedamseweg in Vlaardingen heeft zaterdagavond laat een overval plaatsgevonden. Bij de overval werd de man van buitenlandse afkomst neergeschoten en raakte zwaargewond

De klant die op het moment van de overval aanwezig was in de winkel, raakte zodanig gewond dat reanimatie noodzakelijk was. Het slachtoffer is met zeer zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het MMT-personeel is met de ambulance mee meegegaan om onderweg medische assistentie te verlenen. Bij de overval raakte ook een tweede persoon gewond. Deze is door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Over de dader(s) is nog niets bekend. De politie stelt een onderzoek in naar de overval

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -