District Waterweg onder water

Date:

Share post:

- Advertisement -

VLAARDINGEN – Door het verhoogde waterpeil van de Nieuwe Waterweg vrijdagmiddag, zijn verschillende kades onderwater gelopen. Ook in Maassluis, Hoek van Holland en Schiedam liepen de kades onder. Ondanks dat iedereen gewaarschuwd was, was een enkeling toch vergeten dat het water ook zijn auto kon bereiken. Een aantal auto’s liep ook voor een gedeelte onderwater. De Maasboulevard en de Koningin Wilheminahaven kregen het meeste water te verwerken.

De brandweer, die niet heel veel kon doen voor de auto’s, is ook bij het Delta Hotel op de maasboulevard geweest. Ook daar was sprake van wateroverlast, maar hier kon de brandweer weinig doen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd