Tientallen kelders onder water Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Op de Scheepstimmermanslaan in de gemeente Rotterdam is door het hoge water een aantal kelders onder gelopen. Het maaswater kwam 2.50 meter boven het NAP. Hierdoor is water in het riool gelopen, waarna de kelders zijn volgelopen. De brandweer schaalde op naar GRIP 1 om de situatie goed te kunnen overzien. Veel kelders hebben namelijk last van het maaswater. De chemisch adviseur van de DCMR heeft samen met de havendienst onderzocht waar het water vandaan zou kunnen komen. Eerst was er namelijk sprake van een gesprongen waterleiding. Dit was dus niet geval bleek later uit onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd