woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Tientallen kelders onder water Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de Scheepstimmermanslaan in de gemeente Rotterdam is door het hoge water een aantal kelders onder gelopen. Het maaswater kwam 2.50 meter boven het NAP. Hierdoor is water in het riool gelopen, waarna de kelders zijn volgelopen. De brandweer schaalde op naar GRIP 1 om de situatie goed te kunnen overzien. Veel kelders hebben namelijk last van het maaswater. De chemisch adviseur van de DCMR heeft samen met de havendienst onderzocht waar het water vandaan zou kunnen komen. Eerst was er namelijk sprake van een gesprongen waterleiding. Dit was dus niet geval bleek later uit onderzoek.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -