Brand in woning door bedrading Hoogvliet

Date:

Share post:

HOOGVLIET – Vanmorgen rond 10:45 werd de brandweer met spoed gevraagd naar de Janswaal in Hoogvliet. De bewoners van het pand hadden gebeld voor een sterke brandlucht.

De brandweer rukte met groot materieel uit en kwamen met 5 wagens ter plaatse. Eenmaal aangekomen bij het adres bleek daar niemand het alarmnummer te hebben gebeld, al snel bleek dat het een fout huisnummer betrof. De brandweer kreeg al snel het correcte huisnummer te horen.

Ditmaal waren zij bij het goede adres aangekomen, de brandweer ging in de woning op onderzoek uit. Alle bewoners waren voor hun eigen veiligheid naar buiten gehaald. De oorzaak van de brandlucht was lag in het bedrading van het huis. De brandweer heeft dit herstelt en konden weer inzetbaar.

Op het moment dat de brandweer wou inpakken kregen zij te horen van de bewoonster dat ze misselijk zou zijn. Voor de zekerheid is er een ambulance ter plaatse gevraagd voor de vrouw. Zij is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd