Lichte schade na ongeval John Mottweg

donderdag 15 december 2011 11:17

ROTTERDAM – Op de John Mottweg in Rotterdam-Ommoord in woensdagavond een ongeval ontstaan. Twee voertuigen raakte elkaar, nadat de voorste auto moest remmen. Een van de bestuurders is meegenomen naar het ziekenhuis.

Het ongeval ontstond op de kruising John Mottweg met de inrit voor de Stamroos. De voorste bestuurdster moest remmen, de bestuurdster die erachter reed kon dit niet meer ontwijken. Beide auto`s hebben lichte schade. De bestuurdster van de voorste auto, een 84-jarige vrouw, is meegenomen naar het ziekenhuis. Na het afhandelen kon de politie weer vertrekken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lichte schade na ongeval John Mottweg
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de John Mottweg in Rotterdam-Ommoord in woensdagavond een ongeval ontstaan. Twee voertuigen raakte elkaar, nadat de voorste auto moest remmen. Een van de bestuurders is meegenomen naar het ziekenhuis.

Het ongeval ontstond op de kruising John Mottweg met de inrit voor de Stamroos. De voorste bestuurdster moest remmen, de bestuurdster die erachter reed kon dit niet meer ontwijken. Beide auto`s hebben lichte schade. De bestuurdster van de voorste auto, een 84-jarige vrouw, is meegenomen naar het ziekenhuis. Na het afhandelen kon de politie weer vertrekken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!