dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Lichte schade na ongeval John Mottweg

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de John Mottweg in Rotterdam-Ommoord in woensdagavond een ongeval ontstaan. Twee voertuigen raakte elkaar, nadat de voorste auto moest remmen. Een van de bestuurders is meegenomen naar het ziekenhuis.

Het ongeval ontstond op de kruising John Mottweg met de inrit voor de Stamroos. De voorste bestuurdster moest remmen, de bestuurdster die erachter reed kon dit niet meer ontwijken. Beide auto`s hebben lichte schade. De bestuurdster van de voorste auto, een 84-jarige vrouw, is meegenomen naar het ziekenhuis. Na het afhandelen kon de politie weer vertrekken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -