Woningen afgesloten van het gasnet na gaslek Boezemstraat

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – In de Boezemstraat zaten gisteravond 60 woningen zonder gas. De brandweer ging rond half 5 naar de straat voor een gaslekkage. Het gaslek bevond zich onder het asfalt en betrof een ijzeren leiding die moeilijk te rapareren was.

Uit voorzorg waren zeker 60 woningen afgesloten van het gasnet. De hulpdiensten schaalde hierom op naar GRIP 1. Met een kraan werd de straat open gebroken om bij de leiding te kunnen komen.Ontruiming van de woningen was niet nodig.

- Advertisement -

Omstreeks 23:00 uur ging men na de spoedreparatie voorzichtig weer één woning van gas voorzien. Voordat alle woningen die afgesloten waren weer kunnen beschikken over gas, zal men een aantal uur verder zijn.  Rond 01:00 uur is het scenario GRIP 1 ingetrokken

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd