woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Overval in de Albert Heijn Vlaardingen

- advertentie -

VLAARDINGEN – Opnieuw heeft er een roofoverval plaatsgevonden op een winkel in Vlaardingen. Ditmaal was de Albert Heijn op de Wiardi Beckmansingel het doelwit. Waarschijnlijk werd de servicebalie overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond. De dader ging er vandoor met onbekend geldbedrag, nadat hij een greep deed in de kassa. Er is een burgernet actie gestart, en er wordt gevraagd uit te kijken naar:   Een blanke gezette man; Zwarte jas met witte blies; Lichte Adidas trainingsbroek; Kersttas van Albert Heijn.

Mocht u iemand zijn die dit signalement voldoet, bel dan het telefoonnummer: 0800-0011. Hiermee helpt u mee de dader te vinden. Er zijn de laatste tijd veel overvallen in Vlaardingen. Of deze overvallen verband houden is nog niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -