Overval in de Albert Heijn Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Opnieuw heeft er een roofoverval plaatsgevonden op een winkel in Vlaardingen. Ditmaal was de Albert Heijn op de Wiardi Beckmansingel het doelwit. Waarschijnlijk werd de servicebalie overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond. De dader ging er vandoor met onbekend geldbedrag, nadat hij een greep deed in de kassa. Er is een burgernet actie gestart, en er wordt gevraagd uit te kijken naar:   Een blanke gezette man; Zwarte jas met witte blies; Lichte Adidas trainingsbroek; Kersttas van Albert Heijn.

- Advertisement -

Mocht u iemand zijn die dit signalement voldoet, bel dan het telefoonnummer: 0800-0011. Hiermee helpt u mee de dader te vinden. Er zijn de laatste tijd veel overvallen in Vlaardingen. Of deze overvallen verband houden is nog niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd