donderdag, januari 21, 2021

Slaapkamer verwoest door fikse brand Fleur Hoogvliet

HOOGVLIET – Op zaterdagavond is er in een slaapkamer in een woning aan de Fleur in Hoogvliet een korte maar hevige brand ontstaan. De brand werd in eerste instantie aan de Schakelweg gemeld, maar bleek achteraf aan de Fleur te zijn. De brand was fiks uitslaand en dreigde over te slaan, hierop was het sein middelbrand gegeven.

De brandweer bestreed de brand vanaf binnen de woning , de brand zelf was snel onder controle. De brandweer heeft een controle uitgevoerd of er enige brandhaarden te zien waren via warmtebeeldcamera’s vanaf de grond en vanuit de hoogwerker.
Dit bleek niet het geval te zijn, de brandweer heeft vele spullen vanuit het raam naar beneden moeten gooien om de brand goed te kunnen bestrijden. Ook is er een ambulance ter plaatse gekomen , waarschijnlijk voor een persoon met luchtwegklachten. Het dak van de woning moest deels gesloopt worden omdat hier toch vermoedelijk nog brand woedde.

De buren mochten hun woning niet in vanwege CO-concentraties die daar gemeten werden, deze moesten wachten tot de brandweer het sein gaf dat zij hun woning weer in mochten. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk, de brandweer denkt aan kortsluiting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg