zondag, januari 24, 2021

Uitslaande brand in clubgebouw Vlaardingen

VLAARDINGEN – Een felle uitslaande brand heeft dinsdag het clubgebouw van voetvalvereniging CWO aan het Trimpad in Vlaardingen gedeeltelijk verwoest. De brandweer werd opgeroepen voor een buitenbrand, maar al snel werd duidelijk dat het ging om een brand in een pand

Omdat de waterwinning moeilijk te vinden was werd er opgeschaald naar middelbrand. De oorzaak van de brand was een afvalcontrainer, vervolgens sloeg de brand over naar het clubgebouw. De brand is vermoedelijk aangestoken. Even verderop het terrein lag een aantal gebruikte lucifers. Bij de brand is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De brand heeft grote schade aangericht aan het pas geopende clubgebouw.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg