Brand theater Helmond onder controle

Date:

Deel bericht:

HELMOND – De brand die vanvond ontstond in het theather Het Speelhuis in Helmond is onder controle, dat meld de brandweer. De brand ontstond door een nog onbekende reden en greep snel om zich heen. Meerdere kubuswoningen die naast het theater staan zijn ontruimt. Tot zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand, wel moeten de mensen in de omgeving de ramen en deuren gesloten houden in verband de rook.

- Advertisement -

Volgens de brandweer moet er rekening gehouden worden dat zeker 6 kubuswoningen zijn afgebrand.

Het a capella zanggezelschap Montezuma’s Revenge zou donderdagavond in het gebouw optreden. Alle apparatuur van de groep is verloren gegaan door de brand. Volgens de brandweer kan het nog een paar uur duren voordat het sein brandmeester gegeven kan worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd