Motorrijder gewond bij ongeval Heinenoordtunnel

vrijdag 30 december 2011 13:45

BARENDRECHT – Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met 3 personenauto’s in de de Heinenoordtunnel. Ten tijde van het ongeval is de A29 richting Oud-Beijerland geheel afgesloten geweest voor al het verkeer.
Hulpdiensten zijn van beide kanten gealarmeerd waaronder ook brandweer en een traumahelikopter. Het ongeval zorgden voor lange files. De tunnel is nog lange tijd gesloten geweest voor technisch onderzoek door de VOA. De toestand van de motorrijder is onbekend.
Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder gewond bij ongeval Heinenoordtunnel
Schrijver:

 

 

BARENDRECHT – Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met 3 personenauto’s in de de Heinenoordtunnel. Ten tijde van het ongeval is de A29 richting Oud-Beijerland geheel afgesloten geweest voor al het verkeer.
Hulpdiensten zijn van beide kanten gealarmeerd waaronder ook brandweer en een traumahelikopter. Het ongeval zorgden voor lange files. De tunnel is nog lange tijd gesloten geweest voor technisch onderzoek door de VOA. De toestand van de motorrijder is onbekend.
Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!