Twee gewonden bij kop staart botsing

vrijdag 30 december 2011 17:03

VLAARDINGEN – Op de Deltaweg in Vlaardingen heeft een dag voor de jaarwisseling een aanrijding plaatsgevonden. Bij de kop-straat botsing raakte twee personen gewond. De brandweer assisteerde de ambulancedienst, met het veilig uit de auto halen van het slachtoffer. Een ander slachtoffer kon zonder de hulp van de brandweer het voertuig verlaten.De auto’s zijn door takelwagens meegenomen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden bij kop staart botsing
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – Op de Deltaweg in Vlaardingen heeft een dag voor de jaarwisseling een aanrijding plaatsgevonden. Bij de kop-straat botsing raakte twee personen gewond. De brandweer assisteerde de ambulancedienst, met het veilig uit de auto halen van het slachtoffer. Een ander slachtoffer kon zonder de hulp van de brandweer het voertuig verlaten.De auto’s zijn door takelwagens meegenomen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!