Auto in brand door brandstichting Driesch Hoogvliet

zaterdag 31 december 2011 10:25

HOOGVLIET – Vannacht na half 5 werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand aan de Driesch, de brandweer was snel ter plaatse en begon direct met blussen. De achterkant van de auto stond bij aankomst volledig in brand. Het bestrijden van de brand heeft zo’n 1 uur geduurd, dit omdat het interieur zo heet was geworden dat dit na bleef gloeien. De brand vereiste meerdere hogedrukslangen en poederblussers.

Dit is de 2e auto in 1week tijd die in Hoogvliet in vlammen opgaat, vorige week ging een auto ook in vlammen op in de zelfde wijk. De politie gaat uit van brandstichting en zijn opzoek naar de daders.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto in brand door brandstichting Driesch Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Vannacht na half 5 werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand aan de Driesch, de brandweer was snel ter plaatse en begon direct met blussen. De achterkant van de auto stond bij aankomst volledig in brand. Het bestrijden van de brand heeft zo’n 1 uur geduurd, dit omdat het interieur zo heet was geworden dat dit na bleef gloeien. De brand vereiste meerdere hogedrukslangen en poederblussers.

Dit is de 2e auto in 1week tijd die in Hoogvliet in vlammen opgaat, vorige week ging een auto ook in vlammen op in de zelfde wijk. De politie gaat uit van brandstichting en zijn opzoek naar de daders.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!